Padel-kesä 2024

Padel tapahtumat

Kesä Kulmalla on padel harrastajan kulta-aikaa! Erilaisia turnauksia ja muita padel aiheisia tapahtumia järjestetään viikoittain Kulman sisä- ja ulkokentällä. Uudistetun ulkoareenan myötä ulkokenttä toimii tapahtumien päänäyttämönä. Tutustu tästä tarkemmin tapahtumakalenteriin!

Kesän päätapahtumaksi voidaan kutsua 5-6.7 järjestettävää Summerdays tapahtumaa, jossa eri lajien taitajat saapuvat Kulmalle mittelöimään paremmuudestaan. Lauantain päätteeksi iltatapahtuman tunnelmasta pitää huolen Dingon Nipa Neumann esiintymällä ulkoareenalla! Tutustu tarkemmin tapahtumaan tästä!


Padel-BINGO

Osallistumalla padel tapahtumiin on mahdollisuus tienata playtomic pelirahaa. BINGO! Tutustu etuisuuteen!

Valitse itsellesi sopivat tapahtumat ja kerää rivi täyteen joko vaakaan, vinottain tai pystysuoraan. Kunnes Bingo tärähtää kuponkiinsi, niin esitä se Kulman kassalla ja nauti etuisuudesta!

Padel kesäpassi

Pelaa padelia kiinteään hintaan 149€ kesäkuun alusta aina elokuun loppuun saakka. Hyödynnä tämä Early Bird tarjous HETI! HUOM tarjousaikaa on jatkettu 25.5.2024 saakka!

Kesän alkeiskurssit NON STOPPINA!

Kesä on hyvä aika aloittaa uusi harrastus! Kulman alkeispadelkurssit starttaavat kesällä kerran kuussa. Voit ilmoittautua milloin vain kurssille. Voit ilmoittautua yksi, parin kanssa tai vaikkapa neljän porukassa. Laita ilmoittautuminen tästä ja olemme sinuun yhteydessä alkeiskurssiryhmän muodostamisen tiimoilta.

  • Kurssi järjestetään pääsääntöisesti 4 hengen ryhmissä. Järjestäjä luo ryhmät. (kerro ilmoittautumis vaiheessa oletko pelannut aiemmin padelia ja minkä verran olet pelannut)
  • Et tarvitse padelvälineitä kurssille. Vaatteet ja kengät joissa voi liikkua riittävät
  • Kurssin kesto 3x1h. Kaikille yhteisesti sopivat päivämäärät sovitaan erikseen. Kurssin hinta on 60€/pelaaja
  • Lisätiedot: Matti Huopalainen PUH: 0505387136

Perjantai on saunapäivä!

Kulmasportin terassisauna on lämmin Kulmasportin ja Kalmari Gymin asiakkaille perjantaisin kello 18.00 - 21.00 välisenä aikana. Mikäli olet menossa saunaan, niin ilmoitathan menostasi etukäteen Kulmasportin Aspassa.