KULMAN PADEL KUNKKU KPK

1. Mistä on kyse?

Kulmasport järjestää syksyllä 2023 sarjamuotoisen padel sarjan kaiken tasoisille padel-pelaajille. Sarja on perustettu aloittelijoiden ja kuntopelaajien avuksi lajin harrastamisen helpottamiseksi ja uusien pelikavereiden löytämiseksi. Ylimpään lohkoon voivat osallistua myös kokeneemmat pelaajat, jotka harrastavat padelia kilpailu mielessä.

2. Sarjasäännöt 

Syyssarja kestää kahdeksan viikkoa aina lokakuun puolesta välistä joulukuun puoleenväliin saakka. Sarja pelataan neljän peliparin lohkoissa kaksinkertaisena sarjana, joten pelejä tulee kullekkin parille 6 kpl\8 viikon aikana. Mikäli samat parit jatkavat talvisarjaan (tammikuu-helmikuu 2024) kustakin lohkosta parhaiten sijoittunut pelipari nousee ylempään lohkoon ja heikoin tippuu alempaan lohkoon.

3. Pelivuorot

Sarjan järjestäjä varaa kaikille peleille pelivuorot ennen sarjan alkamista. Jotta pelien ajankohta saadaan sopimaan kaikille pelaajille sopiviksi, niin ennen pelikaavioiden luomista järjestäjä kartoittaa kullekkin peliparille sopivat ajankohdat. Pelejä voidaan pelata arkisin tai viikonloppuisin riippuen pelaajien omista aikatauluista. Mikäli jokin peli joudutaan peruuttamaan, niin etsivät pelaajat yhdessä järjestäjän kanssa korvaavan peliajan. Pelivuorot maksetaan Playtomic sovelluksen kautta. Sarjaan kuuluumisesta ei tule pelivuorojen lisäksi muita kuluja.

4. Ottelu

Pelit pelataan paras kolmesta erästä menetelmällä Golden Point- pisteenlasku menetelmällä. Pelaajat tuomitsevat pelit itse ja  ilmoittavat pisteet pelin jälkeen järjestäjälle. Pelin kotijoukkue ilmoittaa tuloksen, sekä varaa pelipallot  peliin. Järjestäjä lisää pisteet mahdollisimman realiaikaisesti Kulmasport.fi - KPK sivustolle. Otteluun varataan aikaa 1,5h ja jos vuoroa jää jäljelle pelin jälkeen, niin se käytetän pelaamiseen.

5. Sijoittaminen lohkoihin

Kunnes ilmoittautumisaika on mennyt umpeen, niin Kulmasportin Padel Tiimi tekee peliparein sijoittamisen lohkoihin, sekä pelien aikatauluttamisen. Ennen kuin pelejä aletaan pelata lohkojako julkaistaan pelaajille ja tässä vaiheessa on vielä mahdollisuus tehdä muutoksia lohkoihin. Pääasia on, että lohkojen peliparit olisivat mahdollisimman tasaväkisiä ja näin sarja palvelisi kaikkia osallistujia.

6. Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen sarjaan tapahtuu tämän sivun lomakkeen kautta. Ilmoittautumisaika loppuu 30.9.23. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on alustava. Ilmoittautuminen varmistetaan kaikkien osalta vielä kaavioiden luontia ennen, kun kaikilla pelaajilla on nähtävissä millaisia pelejä on luvassa.