YRITYSTEN

TYKY JA TYHY -PÄIVÄT

Jokainen yritys tarvitsee aina silloin tällöin tehokasta virkistyspäivää poissa työpaikan kiireestä ja stressistä. Palveluihimme kuuluvat erilaiset virkistyspäivien aktiviteetit, jotka voidaan räätälöidä juuri kulloinkin kyseessä olevan yrityksen ja ryhmän tarpeiden sekä mieltymysten mukaisiksi!

Parhaimmat ajankohdat virkistäytymispäivän viettoon Kulmasportilla ovat iltapäivisin klo 13.00 - 17.00. Myös muut ajat mahdollisia ja sovittavissa.

Virkistäytymispäivän peruspakettiin kuuluvat yläkerran kuntosalin, alakerran toiminnallisen harjoittelun tilan sekä mailapelialueen vapaa käyttö. Mailapelialueella voitte pelata sulkapalloa, pingistä, minitennistä, frisbeegolfia ja sählyä. Lajeja voi yhdistää pelattavaksi samaan aikaankin, esimerkiksi minisählyä kahdella kentällä ja sulkapalloa toisella puolikkaalla. Meiltä löytyvät mailat kaikkiin peleihin, lukuunottamatta sählymailoja, joita meillä on valitettavasti ja toistaiseksi lainata vain muutamalle pelaajalle.

Peruspaketin lisäksi voitte valita ohjattuja liikunta-aktiviteetteja. Esimerkiksi POWER -jumppa on 45 minuutin tehotreeni, joka saa hien virtaamaan ja jossa on yhdistettynä sekä syketreeniä että lihaskuntoa. (millainen on POWER)  Tai miten olisi sulkapallotreeni yhdistettynä pienimuotoiseen sulkapallovalmennukseen jossa valmentaja opastaa teidät sulkapallon saloihin?

OTA YHTEYTTÄ ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA!

Hinnat eivät sisällä alv. Alv 10 % lisätään loppuhintaan.