SULKAPALLO, SALIBANDY, PINGIS  SEKÄ MINITENNIS

Sulkapallo 

Kulmasportin neljän sulkapallokentän alusta on tehty asentamalla päällekäin 2 x Tarkettin 7mm sulkapallo-/ salibandymattoa. Lattian paksuus on siis 14mm. Näin pehmeää lattiaa ei taida muualta Suomesta löytyä! Erinomainen alusta polvi- ,nilkka-, nivel- ym. säryistä kärsiville harrastajille. Myös lattian pito on huippuluokkaa. Seinien väri on suunniteltu sulkapalloa varten, joten pallo erottuu seinistä hyvin. Valot on myös säädetty niin, että pelaaminen on entistä helpompaa ja hauskempaa.

Mikäli haluat oppia sulkapallon alkeet tai kehittyä lisää pelaajana ota yhteyttä Kulmasportin Mikoon tai Mattiiin. Meillä on paljon erilaisia kursseja sekä yksityisvalmennuksen mahdollisuuksia kaikentasoisille pelaajille.

Pingis

Kulmasportilta löytyy kaksi pingispöytää. Pingis sopii hyvin lapsista aikuisiin, ja sen aloittaminen on helppoa. Meiltä saat pallot ja mailat lainaan, ja ne kuuluvat pöytämaksuun. Tervetuloa kokeilemaan pingistä Kulmalle.

Minitennis

Kulmasportilla uutuutena nyt minitennis pehmeällä Starter Foam tennispallolla. Minitennistä pelataan sulkapallokentän kokoisella kentällä, mutta sulkapallo-verkkoa matalam-malla verkolla. Meiltä saat mailat ja pallot lainaan sisältyen kenttähintaan. Minitennis sopii kaikenikäisille taaperoista aikuisiin.


Sähly/salibandy

Kulmasport tarjoaa salibandyn pelaajille 17x30 metriä kokoisen pelitilan, jossa on hieman tilaa pienempi salibandykaukalo.

Salibandykentän lattia on tehty asentamalla päällekkäin 2 x Tarkettin 7mm sulkapallo-/salibandymattoa. Lattian paksuus on siis 14mm. Näin pehmeää lattiaa ei taida muualta Suomesta löytyä! Erinomainen alusta polvi- ,nilkka-, nivel- ym. säryistä kärsiville harrastajille. Myös lattian pito on huippuluokkaa.