SULKAPALLO, SALIBANDY, PINGIS  SEKÄ MINITENNIS

Sulkapallo 

Kulmasportin kolmen sulkapallokentän alusta on tehty asentamalla päällekäin 2 x Tarkettin 7mm sulkapallo-/ salibandymattoa. Lattian paksuus on siis 14mm. Näin pehmeää lattiaa ei taida muualta Suomesta löytyä! Erinomainen alusta polvi- ,nilkka-, nivel- ym. säryistä kärsiville harrastajille. Myös lattian pito on huippuluokkaa. Seinien väri on suunniteltu sulkapalloa varten, joten pallo erottuu seinistä hyvin. Valot on myös säädetty niin, että pelaaminen on entistä helpompaa ja hauskempaa.

Mikäli haluat oppia sulkapallon alkeet tai kehittyä lisää pelaajana ota yhteyttä Kulmasportin Mikoon. Meillä on yksityisvalmennus mahdollisuuksia kaikentasoisille pelaajille.

Pingis

Kulmasportilta löytyy yksi pingispöytä. Pingis sopii hyvin lapsista aikuisiin, ja sen aloittaminen on helppoa. Meiltä saat pallot ja mailat lainaan, ja ne kuuluvat pöytämaksuun. Tervetuloa kokeilemaan pingistä Kulmalle.

Minitennis

Kulmasportilla uutuutena nyt minitennis pehmeällä Starter Foam tennispallolla. Minitennistä pelataan sulkapallokentän kokoisella kentällä, mutta sulkapallo-verkkoa matalam-malla verkolla. Meiltä saat mailat ja pallot lainaan sisältyen kenttähintaan. Minitennis sopii kaikenikäisille taaperoista aikuisiin.


Sähly

Kulmasport tarjoaa sählyn pelaajille 15x21 metriä kokoisen kaukalon. 

Sählykentän lattia on tehty asentamalla päällekkäin 2 x Tarkettin 7mm sulkapallo-/salibandymattoa. Lattian paksuus on siis 14mm. Näin pehmeää lattiaa ei taida muualta Suomesta löytyä! Erinomainen alusta polvi- ,nilkka-, nivel- ym. säryistä kärsiville harrastajille. Myös lattian pito on huippuluokkaa.