Kulmasportin SpringBreak Party on koko perheen iloinen kevät tapahtuma, jossa riittää puuhaa ja katseltavaa koko päiväksi. Päivä aikana vietämme uuden Kulmasport ulkoareenan avajaisia. Ulkoareena on kaikille Kulman asiakkaille suunniteltu alue, josta löytyvät: tilava terassi, padel- kenttä sekä ulkokuntosali. Tule tsekkaamaan ulkoareena ensimmäisten joukossa ja osallistu samalla Omasp:n arvontaan jossa arvotaan Kulmasport lahjakortteja!

 Päivän aikana perheen pienimmille löytyy tekemistä Activity Makerin pomppupäivästä piha-alueelta. Päivän ruokatarjonnasta vastaa Kulmasportin yhteistyökumppani Nanas Thaifood. Viihde puolesta huolen pitää DJ Aerox. 

Päivän aikana on oiva mahdollisuus tutustua hurjaan suosioon ponnahtaneeseen Padeliin. Kulmasportin Padel valmentajat ovat tavattavissa koko päivän ajan  ja esittelevät sinulle tulevia padel kursseja, padel turnauksia sekä erilaisia padel teemapäiviä. Lisäksi Kulman sisä- ja ulkokentällä pelataan koko päivän ajan padel turnauksia.

Turnauksen pääkenttä on uudella ulkoareenalla sijatseva SUBWAY padel- kenttä, jossa on pisteidennäyttötaulu ja livestream Youtubeen koko päivän ajan. Näin ollen sinun on helppo seurata padel pelejä. Uuden ulkoareenan myötä terassikatsomosta näet pelit vaikkapa saunasta tai paljusta. Aika kätevää, eikö =)


SPRINGBREAK EDUT JA TARJOUKSET

 • BULLPADEL MAILA- JA VÄLINEMYYNTI TARJOUKSIA
 • PADEL KESÄKAUSIKORTIT MYYNNISSÄ 
 • PADEL KURSSIT ILMOITTAUTMINEN JA LISÄINFO
 • KUNTOSALIJÄSENYYS TARJOUS (HUOM. VOIMASSA VAIN 20.5)


SPRINGBREAK OHJELMA 20.5.2023

 • Kulmasportin uuden ulkokuntosali alueen avajaiset!
 • Ulkopadel- kenttä on tutustujien käytössä klo 15.00 - 15.45. Kokeile padelia!
 • EM-kisissa CCB Masters sarjassa kisannut Jani Heinon ohjaama treeni klo 13.00 Kulmasportin sisätilan kuntosalilla. Kaikille veloitukseton, tervetuloa!
 • Activity Makerin pomppupäivä piha-alueella klo 10.00 - 17.00
 • Savonlinnan OmaSP pankki esittee palveluitaan (OMASP arvonnassa palkintona 5 kpl Kulmasportin 1kk Kulmapasseja)
 • Terapiaperhonen ja Savonlinnan Nuorkauppakamari esittelee toimintaansa. Osallistu Terapiaperhosen arvontaa!
 • Nanas thaifoodin thaimaalaista ruokaa myynnissä klo 11.00 alkaen
 • Subway padel- ja sulkapalloturnaukset sisä- ja ulkokentällä klo 9.00 - 20.00
 • Padel alkeiskurssit ja valmennukset esittelyssä (voit ilmoittautua kursseille päivän aikana)
 • Kuntosalin esittelykierrokset tasatunnein! klo 9.00 - 20.00
 • Kuntosalin OPEN DOORS - treenaa veloituksetta!!!

SPRINGBREAK PÄIVÄN YHTEISTYÖSSÄ:


PADEL TURNAUS 20.5 (INFO JA ILMOITTAUTUMINEN PELAAJILLE)

Pelit starttaavat käyntiin lauantai aamuna klo 8.00. Turnauksen pääareenana toimii upo uusi ulko-aareena jossa ovat pisteennäyttö ja Striimaus Youtubeen. Kaikkien sarjojen finaalit pelataan peräkkäin ulkoareenalla klo 18.00 - 20.00. Mikäli et halua peliäsi streamattavaksi Kulmasportin Youtubeen niin olethan yhteydessä asiasta kilpailunjohtoon viimeistään 19.5.

Turnaus pelataan Kulmasportin sisä- ja ulkokentällä 20.5.2023, mutta mikäli pelaajille sopii, niin voidaan muutamia pelejä pelata jo perjantai iltana 19.5. Pelaajilta kysytään kuitenkin aina suostumus perjantaina pelaamiseen ennen kuin pelejä aikataulutetaan perjantaille. Perjantaina pelaaminen ei ole siis pakollista.

Pelien jälkeen ja miksipä ei välissäkin on pelaajilla mahdollisuus viettää aikaa uudella ulkoareenan terassilla, josta löytyvät sauna sekä paljut. Sauna on mallia unisex, joten muistathan ottaa uikkarit mukaan. Terassilla on myös grilli, jossa pelaajat voivat grillata omia eväitään.

Kaikkien päivän aikana jaettavien padel palkintojen yhteisarvo on noin 2000€. Palkintoja jaetaan sarjojen koon mukaisesti, mutta aina kuitenkin voittajalle sekä sarjan sinnikkäimmälle SUBWAY raatajalle. Listaamme palkinnot tälle sivulle turnaus viikolla. Ilmoittautumismaksu on 20-25€/pelaaja riippuen sarjan koosta. Maksun määrä ilmoitetaan kaavion julkistamisen yhteydessä. Maksun voi suorittaa turnauspakalla käteisellä, pankkikortilla tai mobilepay maksuna.

Järjestäjällä on oikeus yhdistellä sarjoja mikäli se sopii yhdistetävissä sarjoissa pelaaville pelaajille. Järjeställä on myös oikeus peruttaa osa pelattavista sarjoista mikäli sääolosuhteet eivät salli pelata pelejä turvallisesti ulkokentällä.

SARJAT

 1. SKUMPPASARJA MIEHET + NAISET ALOITTELIJAN TASOLLA OLEVAT PELAAJAT (HUOM. PARAS ASUSTE PALKITAAN)
 2. HARRASTESARJA NAISET SARJA SOPII PADELIA NOIN 15-50 KERTAA PELANNEILLE  PELAAJILLE JOTKA HARRASTAVAT LAJIA KUNTOILU MIELESSÄ
 3. KILPASARJA NAISET  KILPAPELAAJILLE
 4. HARRASTESARJA MIEHET JA NAISET SARJA SOPII KILPATASON NAISPELAAJILLE SEKÄ HARRASTETASON MIES PELAAJILLE. SARJASSA VOI PELATA MYÖS SEKAPARINA
 5. KILPASARJA MIEHET KILPAPELAAJILLE