KUNTOSALIPAKETTI

KAIKILLE YRITYKSESI TYÖNTEKIJÖILLE


Kuntosalipalveluiden kokonaispaketissa koko yrityksesi henkilökunta on oikeutettu käyttämään kuntosalipalveluitamme; sekä perinteistä laitekuntosalia, että toiminnallisen harjoittelun tilaa. Tämän palvelun kautta uskomme yrityksesi työntekijöiden innostuvan liikunnasta, sillä kynnys lähteä ja liittyä salille on poissa - riittää, että menee treenaamaan!

Kuntosalipaketti on kustannustehokas ja kannustava. Se on yhdenmukainen ja tasavertainen koko yrityksen henkilöstöä kohtaan. Valittuasi kuntosalipalveluiden kokonaispaketin saat erinomaiset lisäedut käyttöösi veloituksetta. Tutustu pakettiin tarkemmin alta.

Tässä esimerkissä lasketaan yrityksellesi kuntosalipalveluiden kokonaispaketin mukainen hinta. Sovitaan tässä, että yrityksesi henkilöstömäärä on kokonaisuudessaan 24 henkilöä. Tällöin kuukausimaksu olisi alla olevan taulukon mukaan 6,00 € / työntekijä. Näin ollen koko henkilöstön kuntosalisopimus maksaisi kuukausitasolla  24 hlö x 6,00 € = 144,00 €. Vuositasolla tämä tekisi 1 728,00 € / vuosi.

Tämä kuntosalipaketti tarjoaisi jokaiselle yrityksesi työntekijälle mahdollisuuden joko aloittaa kokonaan uusi kuntosaliharrastus tai jatkaa jo käynnissä olevaa harrastusta. Liikunnan merkitystä ei voi tarpeeksi korostaa hyvinvoinnin kulmakivenä - ja etenkin työelämässä, jossa työntekijöiden jaksaminen on avainasemassa, on liikunta olennainen osa heidän hyvinvointiaan.

Selvää kuitenkin on, että kaikki yrityksen työntekijät eivät tästä huolimatta halua tai ehdi harrastaa kuntosalia, tai he haluavat harrastaa myös muita lajeja kuntosalin rinnalla. Niinpä annamme edellä mainitun kuntosalitarjoushinnan lisäksi veloituksetta roiman kasan erilaisia lahjakortteja mailapeleihin Kulmasportille. Näin yrityksesi voi ottaa meiltä yhteisen sulkapallo-, salibandy-, tai minitennisvuoron jolloin myös henkilöstön tiimihenki kehittyy kuin itsestään! Työntekijöille, joilla on lapsia, kelpaavat varmasti myös Pomppukulman lahjakortit, joita voimme liittää tähän kyseessä olevaan tarjoukseen. Lisäksi annamme yrityksellesi lahjakortin, jolla saa lunastettua mainostilaa yritykselle mailapelitilaamme. Halutessanne lisäämme myös yrityksenne logon nettisivuillemme.

Kaikkien edellä lueteltujen lisäetujen yhteisarvoksi tulisi 1 270,00 €.

Katso lisätietoja alla olevasta taulukosta!


HYVÄ TIETÄÄ :

- Kaikki yrityksen työntekijät saavat omat kulkukoodinsa Kulmasportille. Kulkukoodi on henkilökohtainen.

- Kulkukoodilla pääsee kuntosalille treenaamaan joka päivä klo 05.00 - 22.00.

- Lisäedut saatavaissa, kun sopimuksen kesto on vähintään yksi vuosi

- Meillä Kulmasportilla käy viikoittain yli 1 000 liikunnasta kiinnostunutta asiakasta!

- Hinnat eivät sisällä alv. Alv 10 % lisätään loppusummaan.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ - RÄÄTÄLÖIDÄÄN JUURI SINUN YRITYKSELLESI SOPIVA PAKETTI

Yhteyttä voit ottaa alla olevalla lomakkeella!