Kulmasportin kuntosalin tarjoamissa mahdollisuuksissa yhdistyvät sekä perinteinen laitekuntosali että nykyaikainen ja trendikäs toiminnalliseen treenaamiseen erikoistunut Crosstraining-sali, toiminnallisen harjoittelun puoli.

Kuntosalilaitteissamme on kuvalliset ohjeet oikeisiin liikeratoihin ja tekniikoihin. Crosstraining-salin puolella saat ideoita treenamiseen opastemonitoreilta. Lisäksi henkilökuntamme perehdyttää tarvittaessa sinut salimme laitteisiin ja toimintoihin. Tule rohkeasti tutustumaan kuntosaliimme. Ensimmäinen käynti on maksuton!

Asiakkaiden viihtyminen on meille tärkeintä, ja meillä onkin erinomainen ilmapiiri henkilökunnan ja treenaajien kesken. Tervetuloa mukaan!

Kuntosalimme yläkerrassa sijaitsevat painopakalliset kuntosalilaitteemme. Laitteet ovat helppokäyttöiset ja niiden avulla kuntosaliharrastuksen aloittaminen on vaivatonta ja helppoa. Lisäksi yläkerrassa sijaitsee venyttely sekä alkuverryttelytila. 

Alakerrassa pääset tutustumaan toiminnallisen harjoittelun tilaan. Toiminnallinen harjoittelun, crosstraining-tyyppisen treenin suosio on ollut viime aikoina kovassa nousussa. Alakerrasta löytyy muun muassa seuraavanlaisia crosstraining-välineitä: kahvakuulia, tankoja, levypainoja, apinarata (monkeybar), traktorinrengas, voimaköydet, airbike, soutulaite, hiekkasäkit 5-100 kg, kuntopalloja ja slamballit 1-70 kg, käsipainot 1-50 kg, yoke-voimamiesteline sekä tekonurmi ja kelkka. Uutuutena myös 54kg ja 65kg nyrkkeilysäkit.

Kulmasportin kuntosalilla ei pää tavoita kattoon. Alakerrassa korkeutta on seitsemän metriä ja yläkerrassa korkeutta löytyy noin neljä metriä. Kuntosali on varsin tilava, samoin kuten toiminnallisen harjoittelun puolikin. Ruuhkaa laitteille ei juurikaan pääse syntymään.

Pukuhuoneet, wct ja suihkut sijaitsevat alakerrassa. Lukolliset kaapit arvoesineille löytyvät aulasta.