KULMASPORTIN KUNTOSALI

Helppo startti kuntosaliharrastukselle

Kulmasportin kuntosalin tarjoamissa mahdollisuuksissa yhdistyvät sekä perinteinen laitekuntosali että nykyaikainen ja trendikäs toiminnalliseen treenaamiseen erikoistunut Crosstraining-sali, toiminnallisen harjoittelun puoli.

Kuntosalilaitteissamme on kuvalliset ohjeet oikeisiin liikeratoihin ja tekniikoihin. Crosstraining-salin puolella saat ideoita treenamiseen opastemonitoreilta. Lisäksi henki-lökuntamme perehdyttää tarvittaessa Sinut salimme laitteisiin ja toimintoihin. Tule rohkeasti tutustumaan kuntosaliimme - ensimmäinen käynti on maksuton!

Asiakkaiden viihtyminen on meille tärkeintä, ja meillä onkin erinomainen ilmapiiri henkilökunnan ja treenaajien kesken - tervetuloa mukaan!

Kuntosalilaitteilla alkuun

Kuntosalimme yläkerrassa sijaitsevat Impulse-kuntosali-laitteemme. Laitteet ovat helppokäyttöiset ja niiden avulla kuntosaliharrastuksen aloittaminen on vaivatonta ja helppoa. Lisäksi yläkerrassa sijaitsee venyttely- sekä alkuverryttelytila. Alueen tunnistat punaisesta FOAM-alustasta. Venyttelyalueella on myös erilaisia treenivälineitä treenaamisen tueksi sekä esimerkiksi hierontarullia.

Alakerrassa pääset tutustumaan toiminnallisen harjoittelun tilaan. Toiminnallinen harjoittelun, crosstraining-tyyppisen treenin suosio on ollut viime aikoina kovassa nousussa. Alakerrasta löytyy muun muassa seuraavanlaisia crosstraining-välineitä: kahvakuulia, tankoja, levypainoja, apinarata (monkeybar), traktorinrengas, voimaköydet, airbike, soutulaite, hiekkasäkit 5-65 kg, kuntopalloja ja slamballit 1-40 kg, käsipainot 1-37 kg, yoke-voimamiesteline sekä tekonurmi ja kelkka. Uutuutena myös 54kg ja 65kg nyrkkeilysäkit.

Alakerran toiminnallisen salin olemme nimenneet Crosstraining Nojanmaaksi.

Kulmasportin tilat

Kulmasportin kuntosalilla ei pää tavoita kattoon. Alakerrassa korkeutta on seitsemän metriä ja yläkerrassa korkeutta löytyy noin neljä metriä. Kuntosali on varsin tilava, samoin kuten toiminnallisen harjoittelun puolikin. Ruuhkaa laitteille ei juurikaan pääse syntymään.

Pukuhuoneet ja peseytymistilat ovat siistit ja toimivat. Lukolliset kaapit arvoesineille löytyvät kuntosalin alakerrasta, toiminnallisen tilan vierestä.

Kulmasportin tilat puhdistetaan ja siistitään tasaisin väliajoin. Jos kuitenkin havaitset puutteita, olethan ystävällinen ja ilmoitat siitä henkilökunnalle pikimmiten!