AVAJAISET 29.12.2023 KLO 13.00 - 20.00

AVAJAISISSA  TAPAHTUU:

  • KUNTOSALITILOJEN JA KUNTOSALILAITTEIDEN ESITTELYÄ HENKILÖKUNNAN AVUSTUKSELLA
  • TULE TESTAAMAAN SALI 29.12. VOIT TREENATA VAPAASTI KLO 13.00 - 22.00 VÄLISENÄ AIKANA
  • ESITTELYSSÄ PIENRYHMÄLIIKUNTATUNNIT SEKÄ KALMARIN PT- VALMENNUS 
  • AVAJAISTARJOUKSET KUNTOSALIJÄSENYYKSISTÄ JA PT- PALVELUISTAMME (VOIMASSA VAIN 29.12.23)´
  • GYMBOXSHOP.COM - KALMARI GYM TREENIVAATTEET ESITTELYSSÄ
  • TESTAA TAITOSI LELUKOURAN OHJAAJANA JA SAALISTA KALMARI GYM LAHJAKORTTI!
  • PIENTÄ PURTAVAA SEKÄ KAHVITARJOILU!

KUTSU KULMASPORTIN ASIAKKAILLE

Hyvä Kulmasportin asiakas! (padel-, sulkapallo tai kuntosaliasikas). Olet tervetullut Kalmari Gymin VIP- avajaistilaisuuteen 29.12.2023 kello 12.00 - 13.00. Haluamme esitellä sinulle ensimmäisten joukossa Kalmarin Gymin tiloja, sekä tarjoamme "vanhoille" asiakkaille erikoistarjouksen Kalmarin palveluihin. VIP tilaisuudessa on pientä suolaista ja makeaa syömistä sekä kahvitarjoilu. KALMARIN PIENRYHMÄLIIKUNTA


Yksilöllistä valmennusta pienryhmässä!  Vahvista kehosi toimintaa ja nosta suorituskykyä korkeammalle tasolle. Tunnit sopivat kaikille lähtötasosta riippumatta, sillä pienryhmä mahdollistaa yksilöllistämisen ryhmän sisällä. Haasta itseäsi yhdellä treenikerralla tai sitoudu mukaan useammaksi viikoksi personal trainerimme johdolla.

VOIMA  Maanantaisin klo 11.00 - 12.00
 SYKE Keskiviikko klo 11.00 - 12.00
LIIKE  Perjantai klo 16.00 - 17.00

Voima - valmennuksessa tehdään isoja voimantuottoa kehittäviä liikkeitä sekä voimaharjoittelun tukiliikkeitä. Treenit on ohjelmoitu niin, että viikkojen kuluessa voimatasosi kasvavat ja pääset siirtymään haastavimpiin liikkeisiin. Tunneilla käytetään pääosin tankoja ja vapaita painoja.

Syke - valmennuksessa hiki virtaa ja sykkeet käyvät korkealla. Liikkeet ovat monipuolisia koko kehoa haastavia liikkeitä, jolloin kehitämme hapenottokykyämme ja samalla teemme kropastamme mahdollisimman monipuolisen liikkujan. Tunneilla hyödynnetään monipuolisesti erilaisia välineitä kuten kuntopalloja, käsipainoja, bokseja ja aerobisia laitteita esim soutulaitetta. Hyvä hapenottokyky ja räjähtävyys tuo boostia arkiaskareiden lisäksi myös mm kestävyys ja voimaharjoitteluun eli tällä valmennuksella teroitat keuhkosi hyvään treenikuntoon.

Liike - valmennuksessa keskitytään kehon tukeen ja liikkuvuuteen. Tunnit sisältävät liikkuvuus-, kehonhallinta- ja tukilihaksiston liikkeitä. Liikkeissä hyödynnetään apuna esim tankoja, palloja, kahvakuulia ja taljaa eli tunnit ovat aktiivisia ja tehokkaita. Vahvistetaan mm. corea ja ryhtilihaksia sekä tuodaan liikkuvuutta selkärankaan ja lonkan seudulle.